anchetaonline.ro

OAMGMAMR Argeș a reluat cursurile de asistenți după 2 ani de online!

de | 27.05.2022 12:01 | Pitești, Lifestyle

,,LA MULȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ANI, DRAGI SALVATORI DIN MEDICINA DE URGENȚĂ!”.

În avanpremiera Zilei Medicinei de Urgență, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala (OAMGMAMR) Argeș a reluat, începând cu data de 26 mai a.c., desfășurarea cursurilor de educație medicală continuă cu prezență fizică în sala de cursuri a instituției.

Cei care au deschis noua etapă de cursuri, după doi ani de pauză impusă de pandemia de COVID-19, au fost asistenții medicali de la USTAC din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești.

Medicali

Formatorul, medicul Tudor Ionescu, manager al Spitalului de Pediatrie Pitești, cu o experiență bogată în medicina de urgență chiar în cadrul Unității de Primiri Urgențe a SJU Pitești, a susținut cursul ,,Resuscitarea cardio-pulmonară” este adaptat ultimelor norme din domeniu.

Oferta bogată de cursuri susținute săptămânal

Președintele OAMGMAMR Argeș, Estera Stămoiu, îi încurajează pe toți cei care doresc să își perfecționeze cunoștințele să opteze pentru participarea la cursurile de specialitate: ,,Am reluat cursurile de educație medicală continuă cu prezență fizică în sală. Este un pas extrem de necesar și  important întrucât suntem mult mai motivați să avansăm în cunoașterea profesională.

Activăm într-un domeniu în care cercetările aduc constant noutăți cu care trebuie să fim la curent și pe care trebuie să știm să le implementăm în beneficiul pacienților. Cele mai recente provocări, cărora a trebuit să le facem față, au fost depășite doar datorită eforturilor făcute de profesioniști. Nu avem voie să schimbăm această direcție, iar pentru a menție destinația către profesionalism și excelență trebuie să facem o rutină zilnică din procesul de educație medicală continuă.

De aceea, venim în sprijinul asistenților medicali argeșeni cu o oferta bogată de cursuri care vor fi susținute, săptămânal, la sediul instituției noastre.

Îi invit pe asistenții medicali argeșeni să se înscrie la aceste cursuri care aduc pe de o parte beneficiul profesional necesar, iar pe de altă parte pun accentul pe munca în echipă, un element solid al actului medical de calitate care, până la urmă, are un singur scop, acela de a îngriji sau salva viața. Nu întâmplător am reluat cursurile în avanpremiera  Zilei Medicinei de Urgență cu un curs exact din sfera medicinei de urgență. Cei care își desfășoară activitatea în secțiile de urgență sau în cadrul serviciilor de ambulanță sunt salvatori nevăzuți și neștiuți de marele public.

Întreaga lor profesie este un act continuu de eroism, o luptă contracronometru pentru viață. În fiecare zi, în fiecare colț al lumii sunt vieți salvate prin resuscitare. Tuturor asistenților medicali, medicilor, ambulanțierilor, infirmierilor, care fac parte din marea echipă a medicinei de urgență, le doresc să aibă parte de sănătate, de împlinire profesională și de recunoștință care să le umple sufletul cu satisfacția muncii lor.

LA MULȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ANI, DRAGI SALVATORI DIN MEDICINA DE URGENȚĂ!”.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Summer Street Festival la Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: OAMGMAMR | OAMGMAMR Argeș