(VIDEO) Hoții care se dădeau drept angajați la o firmă de energie electrică- trimiși în judecată

de | 27.05.2022 15:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

INFORMAȚII NOI

Polițiștii argeșeni au finalizat cercetările în dosarul penal care vizează doi bucurești, ambii de 32 de ani, care sunt acuzați de furt calificat. Amintim că cei doi obișnuiau să intre în locuințele oamenilor, pretinzând că sunt angajați ai unei firme de furnizare a energiei electrice, iar apoi furau bani din casele respective. Printre victimele lor se numără și un piteștean căruia bucureștenii au reușit să îi fure 4.500 de lei.

Pe 11 mai, cei doi au fost prinși în flagrant, după ce au furat suma de 1.500 de lei dintr-o locuință din Capitală.

Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Știre inițială:

Prinși în flagrant! Pretindeau că sunt angajați la o firmă de energie electrică și furau bani din locuințe

Doi bărbați, din București, ambii în vârstă de 32 de ani, au fost prinși în flagrant, noaptea trecută, de oamenii legii.

Cei doi sunt cercetați într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de furt, după ce în luna martie a acestui an, ar fi păcălit un piteștean să le permită accesul în locuința lui, pretinzând că sunt angajați ai unei firme de furnizare a energiei electrice. Ajunși în locuința omului, cei doi bucureșteni ar fi furat 4.500 de lei.

Noaptea trecută, bărbații au fost prinși în flagrant delict, după ce au furat 1.500 de lei, prin același mod de operare, dintr-o locuință din București.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 30 martie a.c., doi bărbați, ambii de 32 de ani, din București, sub pretextul că sunt reprezentanți ai unei firme de furnizare a energiei electrice și fac verificări la instalațiile specifice, ar fi determinat o persoană din Pitești să le permită accesul în locuință, de unde ar fi sustras, prin distragerea atenției, suma de aproximativ 4.500 de lei.

În ziua de 11 mai a.c., cei în cauză au fost depistați în flagrant delict, imediat după ce au sustras suma de 1.500 de lei, prin același mod de operare, din locuința unei persoane din municipiul București.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Secției 4 Poliție Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând să fie prezentați Parchetului de pe langă Judecatoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Acțiunea a fost efectuată de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub coordonarea și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Pitești și Biroului Operațiuni Speciale București.

Piteștean reținut! A amenințat un bărbat că îi incendiază mașina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești