Gunoiul din Trivale- ridicat de Ziua Mondială a Mediului

de | 07.06.2022 12:46 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

O acțiune de ecologizare a fost organizată de Salubritate 2000 S.A., în pădurea Trivale, luni 6 iunie. Este vorba de o acțiune voluntară de salubrizare a unei zone afectate de depozitarea necontrolată a deșeurilor, situată între pădurea Trivale și str. Dr. Victor Mărtoiu. Activitatea s-a desfășurat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător, pentru al doilea an consecutiv.

ecologizare 2 - Gunoiul din Trivale- ridicat de Ziua Mondială a Mediului

Foto Facebook

Acțiunea de ecologizare a fost o inițiativă a Salubritate 2000 S.A., desfășurată în afara programului de lucru, având ca scop atât salubrizarea zonei, cât și accentuarea simțului responsabilității civice, precum și încurajarea implicării active a comunității în menținerea curățeniei”, a transmis Primăria Municipiului Pitești.

ecologizare 1 - Gunoiul din Trivale- ridicat de Ziua Mondială a Mediului

Foto Facebook

Imaginile de dinainte și după acțiunea de ecologizare vorbesc de la sine, rezultatele fiind vizibile. Voluntarii au reușit să colecteze o cantitate mare de deșeuri, iar în urma lor a rămas un mediu curat și igienizat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Trei familii au rămas pe drumuri, după un incendiu devastator! Mihai Coteț, apel la umanitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Trivale

Ultimele articole