Un băiat și-a salvat mama cu un apel la 112. Femeia era agresată de soț!

de | 07.06.2022 15:40 | Eveniment, Național, Știri

Violența domestică face zilnic victime iar de cele mai multe ori cei care suferă cel mai mult, cei care sunt cei mai afectați, sunt copiii.

Fie că vorbim despre suferință psihică, un comportament violent sau chiar de bătăi – toate acestea înseamnă „violență domestică”.

Într-o astfel de situație s-a aflat și un băiat din Giurgiu, un copil de 13 ani care a reușit să-și salveze mama din ghearele propriului soț care o atacase din nou.

De menționat faptul că bărbatul încălcase ordinul de protecție primit anterior din cauza comportamentului violent .

Evenimentul a avut loc duminică dimineața în localitatea Vlad Țepeș din județul Giurgiu. Femeia în cauză a fost atacată de soțul violent cu un cuțit dar norocul ei a fost că fiul lor a apelat numărul unic de urgență 112 iar oamenii legii ajunși la fața locului l-au reținut.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

 

La ora 08:05, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Comana au fost sesizaţi prin apel 112 de către un minor, de 13 ani, din localitatea Vlad Ţepeş, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său încalcă ordinul de protecţie şi o agresează fizic pe mama sa.

 

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în dimineaţa de 5 iunie a.c., o femeie, de 51 de ani, din localitatea Vlad Ţepeş, comuna Comana, judeţul Giurgiu, în timp ce se afla pe strada Bujorului din aceeaşi localitate, ar fi fost agresată fizic de către soţul său, un bărbat, de 55 de ani, care i-ar fi provocat acesteia mai multe leziuni, cu un cuţit”, au transmis astăzi, reprezentanții IPJ Giurgiu.

 

 

băiat violență domestică

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Giurgiu