Scandal în Pitești! Un bărbat a amenințat mai multe persoane cu un briceag

de | 07.06.2022 15:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat de 47 de ani, din Pitești, a fost reținut de polițiștii argeșeni, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit cercetărilor, desfășurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, piteșteanul a avut un conflict, pe 20 aprilie, cu mai multe persoane, în timp ce se afla pe Calea Bascov din Pitești.

Mai mult, enervat la culme, omul ar fi scos un briceag cu care a amenințat oamenii respectivi. Totodată, el a încercat să îl lovească pe un bărbat cu obiectul tăietor-înțepător.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Foto Pressalert

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Directoarea școlii din Bascov despre copilul agresor: „Crease panică”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Pitești

Ultimele articole