Surpriză! Bazinele din Pitești arată super cool! Se licitează terasele!

de | 31.05.2022 17:28 | Știri, Administrație, Economic, Pitești

Primăria Municipiului Pitești a prezentat cu puțin timp în urmă bazinele care au fost pregătite pentru Ziua Copilului!

Administrația anunță că bazele de agrement din Trivale și Costache Negri vor fi deschise pentru public! De asemenea, în ziua deschiderii lor (1 iunie), intrarea va fi liberă atât pentru copii, cât și pentru adulți! Modernizarea bazinelor a avut drept scop asigurarea confortului utilizatorilor. Aceste îmbunătățiri au constat în:

• Dotări cu echipamente noi: 300 de șezlonguri, ce urmează a fi completate cu umbrelele și măsuțele aferente;
• Reparații la elementele deteriorate și înlocuirea celor învechite;
• Igienizarea tuturor spațiilor, precum și a sistemelor de alimentare și de filtrare a apei;
• Înlocuirea pompelor de umplere a bazinelor;
• Înlocuirea instalațiilor de clorinare a apei;
• Revizia pompelor de umplere a bazinelor;
• Reparații la sistemul de panouri solare pentru încălzirea apei de la dușuri;
• Repararea și vopsirea cuvelor bazinelor;
• Verificarea sistemului de supraveghere.

Astfel, au fost luate toate măsurile în ceea ce privește legislația actuală pentru desfășurarea în condiții cât mai bune a activităților de agrement. Acestea au constat, în special, în calitatea apei și protejarea cetățenilor.

Facilitățile oferite de către administrație sunt următoarele: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.
Programul bazinelor este zilnic, între orele 08:00 și 20:00.

Atenție! Se face licitație pentru terasele din ștrandurile piteștene!

Începe sezonul estival și, ca în fiecare an, cele două ștranduri din Pitești vor fi luate cu asalt în zilele toride de vară. Bineînțeles că spațiile comerciale care pot fi închiriate aici sunt foarte râvnite, pentru că este asigurat un vad de clienți generos, iar cei care își amenajează terase în incinta celor două zone de agrement vor avea câștiguri frumoase. Pe data de 10 iunie, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești organizează licitații publice cu plic închis pentru închirierea terenurilor din ștranduri.

Pe 10 iunie, la ora 09:00, are loc licitația pentru închirierea terenului de 93 mp din incinta plajei descoperite situate în str. Costache Negri, lângă Bazinul Olimpic, destinat amenajării unei terase de alimentaţie publică. Apoi, de la ora 10:00, se desfășoară procedura pentru închirierea unui teren de 70 mp din incinta plajei descoperite situate în cartierul Trivale, tot pentru amenajarea unei terase de alimentaţie publică. Prețul de pornire este de 1 leu/metru pătrat/zi, fără TVA, iar pasul de licitație de 0,5 lei. Durata închirierii este 1 iulie – 31 august.

Pentru înscrierea la licitație este o taxă de participare de 150 lei, iar caietul de sarcini costă 100 lei. Ofertele se depun în două plicuri sigilate, unul exterior și unul interior, conform documentaţiei aprobate, la secretariatul Serviciului Public pentru Exploatarea Patrimoniului Pitești. Data-limită de depunere a ofertelor de participare la licitaţie este de 09.06.2022, ora 15:00.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Metabet se relochează pentru a face loc viitorului mall din Tudor Vladimirescu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Trivale

Ultimele articole