Călinești! Extinderea rețelei de apă pe Radu Negru

de | 31.05.2022 18:57 | Știri, Administrație, Rural

În comuna Călinești, se continuă lucrările la infrastructura de utilități publice. Rețeaua subterană de conducte pentru aducțiunea apei potabile a fost extinsă cu aproximativ 2.000 metri, în satul Radu Negru.

Edilul comunei Călinești, Mihai Georgescu, așa cum îi este obiceiul, a mers în teren pentru a verifica, personal, bunul mers al lucrărilor. Aflat la fața locului, acesta a discutat cu cetățenii asigurându-i de tot sprijinul administrației locale în vederea racordării cât mai rapid și eficient la rețeaua de apă a gospodăriilor din zonă.

Vom realiza lucruri frumoase împreună, de care să fim mândri noi și copiii noștri, vom munci pentru a aduce comuna Călinești  la standardele de civilizație contemporaneˮ ,  a transmis primarul Georgescu.

Azilul de bătrâni de la Călinești s-a extins!

► Lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare

Tot în Călinești, se află o Unitate de Asistență Medico Socială chiar în incinta Spitalului „Dr. I. Crăciunˮ, iar – în această perioadă – această unitate este obiectivul unor lucrări importante de modernizare, mai ales că ea s-a extins prin primirea de noi spații în administrare.

Primarul Mihai Georgescu a făcut o vizită de lucru și la azilul de bătrâni, atât pentru a îi cunoaște pe beneficiari, cât și pentru a verifica stadiul investițiilor. Turul unității i-a fost făcut, la momentul respectiv, de către managerul spitalului, Florin Marinescu. Lucrările de modernizare au început în 2020 și vor continua și anul acesta, pentru a îmbunătăți gradul de confort al celor ce sunt îngrijiți în cadrul UAMS Călinești. UAMS Călinești a primit în administrare, pe lângă spațiile utilizate, spații noi la subsol și parter, rezultând o suprafața totală de două ori mai mare față de suprafața inițială în care Unitatea își desfășura activitatea medicală și administrativă.

Mihai Georgescu Calinesti uams

Pentru asigurarea tuturor condițiilor de igienă și de confort a fost necesară efectuarea de lucrări și amenajare atât în spațiul vechi, cât și în noile încăperi primite în administrare, iar finanțarea a venit din două surse: bugetul Consiliului Județean Argeș și venituri proprii.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E oficial! Procesul Lupescu vs IGJR & DIPI rămâne să se judece în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești

Ultimele articole