A fost reținut cel de-al doilea tânăr care l-a bătut și tâlhărit pe un om al străzii!

de | 29.07.2022 15:32 | Eveniment, Județean, Știri

În cursul zilei de ieri, 28 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, comisă, față de o persoană fără adăpost, în noaptea de 22 spre 23 iulie, pe raza municipiului Pitești. Oamenii legii au reținut cea de-a doua persoană, bănuită de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor.

Astfel, după desfășurarea probatoriul administrat s-a stabilit că, alături de tânărul de 18 ani, care a fost reținut în cursul zilei de marți, 26 iulie, a luat parte și un al doilea tânăr, de 20 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt.

Cei doi inculpați au avut acte de violență fizică în mod repetat față de o persoană vătămată, și au tâlhărit-o, bunurile furate constând într-un telefon mobil și o pereche de încălțăminte sport. Din fericire, bunuri au fost recuperate și restituite pe parcursul cercetărilor.

Ca urmare a administrării probatoriului, tânărul de 20 de ani, din Tufeni, judetul Olt, a fost reținut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță.

De asemenea, în aceeași zi, cel în cauză a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, anunță IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, știrea inițială, pe anchetaonline.ro

Tâlhar la 18 ani! A ajuns în spatele gratiilor, după ce a jefuit un om al străzii

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole