Tâlhar la 18 ani! A ajuns în spatele gratiilor, după ce a jefuit un om al străzii

de | 27.07.2022 16:56 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Informații noi

Tânărul de 18 ani, din Călinești, care a fost reținut de oamenii legii după ce a tâlhărit un om al străzii, a primit măsura arestării preventive pentru 30 de zile, după ce a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței.

Amintim că acesta este acuzat de tâlhărie calificată, deoarece a jefuit un om al străzii, furându-i telefonul mobil și încălțămintea.

Știre inițială, 26 iulie

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

Potrivit cercetărilor, în noaptea de 22 spre 23 iulie, băiatul ar fi bătut și tâlhărit un om al străzii, lăsându-l fără telefonul mobil și încălțăminte.

Astăzi, tânărul a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție, iar în baza unui mandat de aducere a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bătaie soră cu moartea! Un băiat de 18 ani- agresat de un tânăr

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești