Un fulger a lovit doi tineri în zona de munte!

de | 14.08.2022 16:12 | Știri, Eveniment

Un fulger a lovit doi tineri, astăzi, în Hunedoara. Cei doi se aflau într-o zonă de munte.

În urma evenimentului, fata, de 18 ani a fost transportată la spital, iar băiatul, un minor de doar 14 ani nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, ci a plecat cu o altă mașină de la locul evenimentului, aprecizat la Digi24 Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Mai mult de atât, acesta informează că băiatul nu a fost rănit, dar fata a suferit arsuri de gradul 1 în zona feței și în zona toracică. Fata a avut nevoie de sedare deși era conștientă, dar foarte agitată.

Dumitrescu dă, la Digi24, câteva sfaturi pentru oamenii surprinși de furtună: „Ar trebui să se protejeze în caz de fulger, să se lase cât mai jos, să se ghemuiască la pământ și să stea în preajma unor copaci, pentru că fulgerul lovește de obicei ce este mai înalt”.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu 2 autoturisme în Rădești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole