George Simion a strâns o sumă fabuloasă din darurile de la nuntă! O va trece în declarația de avere!

de | 31.08.2022 16:31 | Eveniment, Național, Știri

George Simion și-a anunțat averea strânsă la nunta care a avut loc în ultimul weekend la Măciuca! Chiar dacă este în luna de miere în Maramureș, acesta a vrut să facă anunțul cât mai repede și a intrat în direct la o Antena 3 luni seara! Mai mult de atât, uimitoarea sumă va fi trecută în declarația sa de avere.

În numerar, 72.000 de euro. În total, cu tot cu dar de nuntă, cu darul de la Gigi Becali (n.r. – cele două tone de brânză), spectacolul pirotehnic, apa, berea, 500.000 de euro (…) Îi voi trece transparent în declarația de avere”, este declarația făcută de George Simion.

Chiar trupa Phoenix a cântat la faimoasa nuntă! Nicu Covaci, fondatorul trupei a spus chiar că a lăsat din preț pentru un scop caritabil.

Preţul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar, pentru că am fost convins să ajutăm un spital pentru copii, am lăsat la 8.000 de euro. Negru pe alb, scrie în contract”, a precizat Nicu Covaci, pentru Libertatea.

Trupa Phoenix a fost însă, judecată pentru decizia de a se implica într-un eveniment de marketing politic.

Chiar înainte de acest eveniment, George Simion alături de actuala sa soție, au făcut un anunț public precizând că baniivor merge la o fundație pentru ridicarea unui spital mobil.

Nunta este un prilej de bucurie. Cel mai mare cadou pentru noi este ca toți cei care vor să ne fie alături în această zi să fie acolo, fără a-și pune problema unei sume de bani. Așadar, darul/cinstea sau ajutorul pentru tinerii însurăței este OPȚIONAL la nunta noastră”, a declarat George Simion alături de soția sa.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident de muncă la o firmă din Pitești! Un bărbat de 45 de ani a murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Simion | Gigi Becali

Ultimele articole