anchetaonline.ro

DE JOI: Piteștenii se vor plimba cu autobuzele electrice

de | 31.08.2022 15:56 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Veste pentru piteșteni! Începând de joi, 1 septembrie, administrația publică din Pitești va introduce autobuzele electrice pe trasee.

Prima linie pe care vor circula autobuzele electrice va fi 7B, iar în următoarea perioadă, vor fi introduse și pe celelalte linii.

Amintim că în Pitești vor fi 40 de stații de stații de încărcare lentă și 11 stații încărcare rapidă, achiziționate prin cadrul proiectului „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice”.

Autobuzele electrice vor circula pe următoarele rute: 2B, 3B, 7, 7B, 13 şi 13B.

Vestea neplăcută este că de mâine se va scumpi biletul de autobuz, urmând să fie 2,5 lei. Însă, va fi avantajos pentru piteștenii care își vor face abonament pe toate liniile, fiind la prețul de 80 de lei. Cu acest abonament, cetățenii vor putea circula inclusiv în comunele Bascov, Mărăcineni și Bradu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Renault ar putea vinde un pachet de acțiuni unei firme din China! Uzina Dacia de la Mioveni- vizată

Citește articolele pe același subiecte: Mărăcineni | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: