Megaprogram guvernamental: statul îți dă bani de becuri cu condiția să nu ai datorii la stat!

de | 22.10.2022 20:30 | Lifestyle, Național, Știri

Ministerul Mediului a publicat ghidul programului „Rabla pentru becuri” prin care vrea să îi convingă pe cei care mai au becuri vechi să le schimbe. Doritorii se vor înscrie într-o aplicație electronică gestionată de Administrația Fondului pentru Mediu.

Mai întâi, AFM validează comercianții în cadrul programului. Apoi, solicitanții îi vor putea alege din listă, vor crea un cont în aplicație și vor completa niște date minimale precum  CNP, nume, prenume și vor încărca o declarație pe proprie răspundere conform anexei din ghid.

Fiecare persoană care va primi un voucher în valoare de 200 de lei se va prezenta la magazinul validat de AFM, în termen de 7 zile, și va putea achiziționa becuri cu led de maximum 15 wați, cu condiția să predea altul la schimb.

Atenție însă! Pentru a te putea bucura de această superoferă nu trebuie să ai… datorii la stat!

Parcă îi și vedem pe cei care au acumulat datorii, stând la cozi imense la ghișee să plătească restanțele, ca să-și cumpere becuri de 200 de lei! Nu cumva tocmai pe datornici i-ar ajuta un astfel de program? Nimeni nu face datorii așa, de hobby, că-i place să vadă la avizier cum se adună zerourile la întreținere.

Uite așa se întâmplă când iau decizii oameni care habar n-au de realitatea în care trăiesc 90% dintre români!

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Mediului

Ultimele articole