Mr. Exclusivitate: „Viitorul arată bine la DEX Residence”

de | 01.02.2023 15:55 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Știri

  • DEX Residence pune la dispoziția locatarilor o suprafață de 1000 metrii de spații verzi

 

Atunci când am pornit la drum cu proiectul DEX RESIDENCE nu ne-am dorit doar să construim un ansamblu de locuințe, ci să punem bazele unei comunități.

Alatură-te unei comunități tinere de locatari care au cel puțin un lucru în comun: își doresc ceva mai bun pentru viitorul lor și al familiei lor.

 

DEX Residence

 

Pentru că știm importanța spațiilor verzi și cum pot acestea ajuta la îmbunătățirea calității și a stilului de viață sănătos, Complexul Dex Residence, pune la dispoziția locatarilor o suprafață de 1000 metrii de spații verzi, zonă de agrement, loc de joacă pentru copii, piscină, terasă.

Dex Residence îți pune la dispoziție apartamente spațioase, luminoase, cu terase generoase, aflate într-o zonă cu acces facil către toate punctele de interes din oraș.

 

DEX Residence

 

Viitorul arată bine la DEX Residence.

Direct de la Dezvoltator cu 0% comision de achiziționare.

Dacă iți dorești cu adevărat o locuință nouă, accesibilă, într-un proiect rezidențial nou, cu siguranță noi avem soluțiile cele mai potrivite pentru tine și familia ta.

Puteți programa o vizionare sau să obțineți mai multe informații la 0734 480 495 sau 0742 212 555 | www.dexresidence.ro

 

DEX Residence

 

 

MR EXCLUSIVITATE este un concept antreprenorial 100% românesc, construit de doi oameni ambițioși care au considerat că pot dezvolta o afacere de succes concurând cu nume internaționale din domeniu și câștigându-și locul și respectul în piață.

Astăzi, modelul de afaceri s-a ajustat de la o abordare orientată exclusiv către imobiliare, spre o abordare mai amplă, care implementează conceptul ALL INCLUSIVE, respectiv imobiliare, brokeraj de credite și asigurări, sub o singură umbrelă.

Antreprenori de success decid astăzi să ni se alature,  ajungând pas cu pas compania unde performerii își găsesc apartenența și își continuă dezvoltarea profesională, iar cei la început de drum își identifică un loc propice pentru startul unei cariere de succes.

Mr. Exclusivitate logo

 

AVANTAJE

Combinând brokerajul imobiliar cu cel de credite și de asigurări, răspundem exigențelor din ce în ce mai ridicate ale clienților noștri. Asigurând funcționarea coerentă a celor 3 componente, clientul beneficiază de cele mai bune servicii și soluții pentru nevoile sale imobiliare, de creditare și de asigurare, totul sub un singur acoperiș.

Mr. Exclusivitate propune astfel un parteneriat funcțional antreprenorilor în căutarea unui model de afacere performant. Acest parteneriat presupune responsabilități de ambele părți, funcționând ca o asociere între francizor și biroul francizat, interesele ambelor părți fiind premiza reușitei parteneriatului.

 devine astfel prima franciză financiară ALL INCLUSIVE cu prezență națională, al cărei scop este succesul francizatului.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mr. Exclusivitate