Șofer argeșean amendat cu peste 5.000 de lei! L-au oprit pentru viteză, dar au descoperit numeroase nereguli

de | 01.02.2023 15:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Șofer argeșean amendat cu peste 5.000 de lei! L-au oprit pentru viteză, dar au descoperit numeroase nereguli

Un șofer de 31 de ani, din comuna Pietroșani, s-a ales cu o amendă de peste 5.000 de lei.

Inițial, bărbatul a fost oprit de polițiștii rutieri după ce a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 140 km/h, în timp ce se deplasa pe DJ 731.

Ulterior, oamenii legii au descoperit că bărbatul nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege, iar mașina pe care o conducea avea aplicate folii neomologate pe geamurile laterale și lunetă.

Mai mult, valabilitatea inspecției tehnice periodice era expirată și avea netranscrisă transmiterea dreptului de proprietate în termenul legal de 90 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.

Prin urmare, bărbarurl a fost sancționat cu 5.510 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Totodată, a fost retras și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Foto descriptiv Kanal D

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doi tineri din Argeș au furat o autoutilitară, iar apoi au abandonat-o

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole