anchetaonline.ro

Doi tineri din Argeș au furat o autoutilitară, iar apoi au abandonat-o

de | 01.02.2023 14:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Doi tineri din Argeș au furat o autoutilitară, iar apoi au abandonat-o

Doi tineri din județul Argeș, în vârstă de 20 de ani, din Pitești, respectiv 23 de ani, din Mărăcineni, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de infracțiunile de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Conform cercetărilor, în noaptea de 7 spre 8 octombrie 2022, tinerii au furat o autoutilitară parcată în zona parcului Ștrand, din Pitești. Aceștia voiau să vândă respectiva autoutilitară, dar pentru că nu au reușit, în cele din urmă au abandonat-o în comuna Mărăcineni. Acolo a fost găsită de polițiști.

Mai mult, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul de 23 de ani a condus autovehiculul, deși nu deține permise de conducere.

Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(video) ARGEȘ: Șoferi de microbuze- amendați de polițiștii rutieri

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: