anchetaonline.ro

Open House la DEX Residence Topoloveni!

de | 28.11.2022 13:10 | Știri, Anunțuri, Județean, Lifestyle, Topoloveni

  • Un complex rezidențial cu piscină, loc de joacă și supraveghere nonstop

» Printre participanți a fost și solistul de la Proconsul

 

Alegerea unei locuințe este un proces complex, dat fiind faptul că vorbim de o investiție consistentă și pe termen îndelungat, așa că trebuie să ai acces la toate informațiile și să corespundă cerințelor tale. De aceea, o imagine completă, cu toate datele, despre viitoarea casă, este mai mult decât necesară.

 

DEX

 

În Topoloveni, a fost dezvoltat complexul rezidențial DEX Residence, iar săptămâna trecută, în cadrul acestuia, compania imobiliară Mr. Exclusivitate a organizat un eveniment de tip Open House, care a oferit un tur complet al imobilului și toate datele și lămuririle necesare privind construcția, amenajările și dotările. Participanții s-au putut convinge de ceea ce oferă acest complex, care beneficiază de zone verzi, cu facilități de agrement excelente (precum loc de joacă, piscină, grădină), dar și de avantaje precum suprafața generoasă a apartamentelor, finisajele de calitate, clasa energetică A, servicii de tipul all inclusive precum: alegerea mobilierului sau mutarea și nu numai. Un alt avantaj este sistemul de cumpărare, respectiv 0% comision pentru cumpărător și posibilitatea de rate direct de la dezvoltator.

 

Ne-am dorit să aducem alături de echipa noastră oamenii care doresc să intre în comunitatea noastră, pentru a putea vedea la fața locului avantajele oferite de acest complex, un concept nou pentru Topoloveni.”, a declarat Răzvan Marinescu, reprezentantul companiei Mr. Exclusivitate, cea care răspunde de vânzările aferente acestui noi complex.

 

DEX

 

Bodo de la Proconsul a vizionat câteva apartamente

Printre cei care au vizitat cel mai nou cartier din Toploveni, DEX Residence, s-a numărat și cunoscutul solist al trupei Proconsul, artistul Bodo. Acesta s-a mutat în Argeș în perioada pandemiei, la Dobrești, unde soția sa a înființat „Atelierul de Joacă”, un loc dedicat copiilor din localitate și unde derulează numeroase activități ce au ca scop o dezvoltare armonioasă a micuților. Prezent la evenimentul Open House, acesta s-a arătat foarte interesat de facilitățile oferite de DEX Residence.

 

De aproape 3 ani locuiesc lângă Topoloveni și de cel puțin 4 ori pe săptămână vin în acest oraș la cafea. Am dorit să vizionez câteva apartamente din complexul DEX Residence pentru prietenii mei din capitală, care își doresc să renunțe la traficul infernal din București.”, a declarat Bodo.

 

DEX

 

Printre numeroasele avantaje oferite de noul complex menționăm:

» Rate direct la dezvoltator

» Clasa energetică A

» Loc de joacă, piscină, supraveghere video 24 din 24

» Apartamentele au diverse compartimentări

 

DEX

 

Dacă nu ați reușit să ajungeti la Open House, puteți programa o vizionare sau să obțineți mai multe informații la 0734 480 495 sau 0742 212 555 | www.dexresidence.ro

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni