anchetaonline.ro

Lotul 1 al autostrăzii Sibiu – Pitești va fi gata pe 15 decembrie!

de | 28.11.2022 12:45 | Știri

Primul lot al autostrăzii Sibiu – Pitești, de circa 13 kilometri, va fi gata chiar cu 5 luni mai devreme, față de termen, potrivit Ziare.com. Atât antreprenorul, cât și autoritățile, susțin că va fi dat în folosință pe data de 15 decembrie 2022.

Conform sursei citate, este vizat lotul 1, Sibiu – Boița, în lungime de 13,17 kilometri, al autostrăzii Sibiu – Pitești. Acesta este primul drum de mare viteză care va traversa munții Carpați.

Ultima vizită în șantierul primului lot al Autostrăzii Sibiu-Pitești, înainte de darea în trafic
Ieri am făcut ultima vizită în șantierul Lotului 1 Sibiu-Pitești al Autostrăzii Sibiu – Pitești, pentru care este programată recepția lucrărilor în data de 15 decembrie, așa cum a anunțat și directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol. Dacă se constată, în urma recepției, că toate lucrările executate sunt în parametrii proiectați și că circulația rutieră se poate desfășura în condiții de siguranță, Lotul 1 va fi dat în trafic imediat, ceea ce înseamnă că acest lucru se va întâmpla cu 5 luni mai devreme față de termenul contractual asumat de către antreprenorul PORR”, susține Scrioșteanu.

Foto descriptiv.

Sursa Foto Mediafax

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a urcat la volan, deși nu avea permis! Așa și-a găsit sfârșitul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: