„Mecanicul anuluiˮ este în Argeș la Autopalermo!

de | 28.11.2022 12:42 | Știri, Județean, Lifestyle

 

Competiția națională „Mecanicul anului”, ediția 2022, organizată de AD Auto Total, a fost câștigată de argeșeanul Adrian Sandu, tehnician expert în cadrul Autopalermo, pe grupul Fiat Chrysler Automobiles și KIA. Concursul a fost unul complex și derulat pe patru secțiuni, Adrian Sandu participând la cea de „Diagnoză auto”.

 

mecanicul anului Autopalermo

 

Concurența a fost una acerbă, dacă ținem cont de faptul că la prima probă s-au înscris peste 1.000 de specialiști în domeniu, care au trebuit să răspundă la un test online. În urma rezultatelor au fost selectați doar 100 de concurenți, iar în marea finală au trecut doar 12, dintre care 2 la mecanică și 10 la diagnoză.

 

Marele premiu: un Citroen C3

Finala a fost un adevărat spectacol, găzduit de Global Worth Tower în București. Din cât ne-a povestit Adrian Sandu, ultima probă a fost una de tipul „Știi și câștigi” (proba pupitrelor), unde cel care oferea cel mai rapid răspuns corect a mers mai departe, fiind și întrebări cu diferite chichițe. Cei doi concurenți rămași în concurs au fost puși în fața a două mașini identice, cu aceeași defecțiune, provocarea dată fiind aceea de a le repara în 30 de minute! Tehnicianul expert de la Autopalermo a reușit să întrunească baremul juriului și a câștigat titlul de „Mecanicul anului 2022”, dar și o mașină nou-nouță, un Citroen C 3.

Tehnicianul argeșean nu este la prima sa participare. A mai participat și la alte trei ediții și de fiecare dată a ajuns în proba pupitrelor, fiind mereu foarte aproape să facă pasul către marea finală. Ne-a declarat că a simțit presiunea emoțiilor de fiecare dată, iar dinamica consursului este una amețitoare. De exemplu, în secțiunea „știi și câștigi”, la penultima întrebare se afla pe locul 3, însă ultimul răspuns l-a adus în rândul câștigătorilor.

 

mecanicul anului2

 

Adrian Sandu face parte din echipa Autopalermo de circa două decenii și lucrează alături de cei circa 20 colegi, o echipă de profesioniști, dedicați și pasionați de automobile. Titlul de „Mecanicul anului” îl onorează și îi certifică performanțele din activitatea pe care o desfășoară zi de zi, dar și faptul că se specializează continuu în acest domeniu, ca și ceilalți colegi ai săi din cadrul service-ului Autopalermo. Concesionarul AutoPalermo este un complex integrat care comercializează doar autoturisme noi, dar asigură și componenta de întreținere a acestora, asigurând serviciile de garanție, postgaranție și orice activitate de service la standardele impuse de producător pentru Jeep, Alfa Romeo, Fiat Professional și Kia. Pe scurt, acoperă tot ce înseamnă o unitate de service de categoarie A, cu linie ITP, tinichigerie – caroserie, vopsitorie și spălătorie auto.

 

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: