50 de MESAJE de CRĂCIUN

de | 24.12.2022 09:49 | După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Crăciunul sau nașterea lui Iisus Hristos este o sărbătoare celebrată de creștini la data de 25 decembrie. Această zi, cu totul deosebită, pentru fiecare în parte aduce momente unice aproape de cei dragi, însă gândurile se îndreaptă și către colegi, prieteni, șefi, amanți, persoane care sunt departe de inimile noastre. Pentru ele gândurile se pot transforma în mesaje oferite din inimă, iar dacă inspirația ta nu este la cote maxime în aceste zile noi venim cu 50 de urări și felicitări din care poți alege pe cea potrivită.

Iată, deci, cele 50 de idei de urări și felicitări de Crăciun, pentru părinți, rude, prieteni, iubiți/iubite, amanți, colegi, șefi și colaboratori:

  1. Îți doresc, din inimă, Crăciun fericit alături de mine! Sărutul tău pasional va fi cel mai frumos cadou de Crăciun, așa că vino și sărută-mă pentru că vreau să simt toată dragostea ta.
  2. Crăciun fericit, iubitul meu! Ești cel mai frumos cadou din viața mea. Cel mai frumos cadou de acest Crăciun este că mă pot încălzi în brațele tale. Îți mulțumesc pentru că mă faci fericită.
  3. Iubitul meu, te iubesc atât de mult, și îmi doresc să ai o sărbătoare minunată de Crăciun! Aș dori să ne bucurăm împreună de momentele prețioase.
  4. Crăciun minunat să avem împreună! Te iubesc. Sper ca toate visele și dorințele noastre să se împlinească cu ocazia Crăciunului și să trăim împreună fericirea și iubirea.
  5. Crăciun fericit, iubitul/iubita meu/mea! Să ne pierdem printre gânduri, să alergăm prin ninsoare ca niște copii, să ne îngropăm în cadouri și să ne iubim… de Crăciun.
  6. Crăciunul este despre cei dragi și îmi doresc să împart această zi specială cu cea mai importantă persoană din viața mea, tu. Te iubesc și îți urez Crăciun fericit!
  7. Crăciun fericit, iubitul/iubita meu/mea!Vreau să-ți mulțumesc că exişti și că mă faci să mă simt minunat. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra ta doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine!
  8. Sărbătorile erau incomplete, dacă nu erai tu lângă mine. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase din acest an, iubita/iubitul mea/meu! Crăciun fericit!
  9. Dragi părinți, vreau să vă mulțumesc pentru dragostea și grija voastră. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine mereu. Sprijinul vostru necondiționat este puterea mea. Vă doresc sănătate și un Crăciun fericit!
  10. Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inimile voastre și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun cu sănătate, dragi părinți!
  11. Dragii mei părinți, voi mi-ați arătat viața și m-ați îndrumat pe drumul cel bun! Vă mulțumesc din inimă pentru sfaturi și pentru dragostea necondiționată pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!
  12. Vă îmbrățișez cu drag și dor. Vă doresc ca sărbătorile să vă fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească și liniște. Sănătatea să vă țină lângă mine. Vă mulțumesc că îmi sunteți alături, mamă și tată!
  13. Mi-ați fost aproape din primele clipe când m-am agățat să împodobesc primul brad. Astăzi, alături de fiica/fiul meu împodobesc bradul și mi-aș dori să fiți lângă noi. Vă urez din suflet Crăciun fericit!
  14. Dragii mei părinți, sunteți pentru mine ca Maria și Iosif pentru Iisus. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut și faceți pentru mine și vă doresc un Crăciun fericit, chiar dacă distanța ne desparte.
  15. În ziua sfântă de Crăciun, vă trimit gânduri de recunoştinţă pentru că aţi fost cei mai buni părinţi. Vă doresc să vă bucuraţi cu toată inima de magia sărbătorilor de iarnă!
  16. Când eram copil, îi ceream Moșului cele mai frumoase cadouri. Acum știu că cele mai importante daruri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători cu sănătate și fericire!
  17. Te iubesc și vreau să petrecem împreună ajunul Crăciunului. Îți voi pune toată dragostea mea în cadoul de Crăciun.
  18. Crăciun fericit, dragostea mea! Ne așteaptă cea mai frumoasă perioadă din viața noastră. Urmează să petrecem o viața împreună. Te iubesc, dragostea mea!
  19. Să avem un Crăciun fericit alături de familiile noastre. Sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase de când ești tu lângă mine. Te iubesc și îți mulțumesc că faci parte din viața mea!
  20. Crăciun fericit, viața mea! Te iubesc și sunt fericit să împărtășim bucuria acestei zile speciale împreună.
  21. Crăciun fericit! Chiar dacă nu e zăpadă, eu tot mă topesc de dragul tău. Crăciun fericit, dragostea mea!
  22. Crăciun fericit, viața mea! Ești cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața! Te iubesc! De Crăciun să fim mai buni și să ne iubim mai cu patos!
  23. Crăciun fericit! Îmi doresc ca această zi de Crăciun să fie plină de lumina și de căldura iubirii noastre.
  24. Crăciun fericit! Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în inimă un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!
  25. Crăciun fericit! Fie ca aceste sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, armonie și bucurie în suflet.
  26. Vă doresc ca această sărbătoare să vă aducă multă fericire și momente speciale, în care să vă bucurați de toate momentele unice din viață! Un Crăciun luminat alături de cei dragi!
  27. Vă doresc un Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi! Crăciun fericit!
  28. Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri! Să vă găsească Moşul cu bradul împodobit, cu masa bogată şi sufletul curat!
  29. Bogăţie câtă vreţi. Mult belșug și datorii puține, în anul care vine. Sănătate pentru toţi. Iar la anul care vine, să vă fie înzecit mai bine! Crăciun fericit!
  30. Crăciun fericit! Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.
  31. Vă doresc un Crăciun plin de magie şi de bucurie. Să vă încărcați cu amintiri deosebite şi momente unice, cât pentru o viață!
  32. Crăciun fericit! L-am visat pe Moș, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci așteaptă-l că el vine. Deocamdată este la mine.
  33. Crăciun fericit! Moșul ți-a văzut ultimele poze și postări de pe Facebook. Ți-ai asigurat un cadou pe cinste. Primești haine și un dicționar de Crăciun!
  34. Eu atât îți spun: dacă la noapte un bătrânel grăsuț te ia din pat și te bagă într-un sac, nu te îngrijora. I-am spus Moșului că tu ești tot ce îmi doresc de Crăciun! Te iubesc! Crăciun fericit cu mine în brațe!
  35. Crăciun fericit, dragostea mea! Anul asta cadoul tău sunt eu! I-am scris Moșului așa: Dragă Moșule, anul acesta doar două lucruri îmi doresc: un cont gras și un corp slab. Sper doar să nu le amestece, ca anul trecut.
  36. Iubita mea, anul acesta, Crăciunul a fost anulat. Este vina ta, pentru că i-am spus că ai fost cuminte și a murit de râs!
  37. Crăciun fericit! Sărbători de poveste, alături de cei dragi și cu sufletele pline de dragoste și speranță de mai bine!
  38. Crăciun fericit! Sunetul clopoțeilor și steluțele de nea să vă aducă numai bucurii!
  39. Vă doresc un Crăciun plin de lumină și speranță alături de cei dragi, împărtășind dragostea cu cei din jurul vostru!
  40. Pe la ferestre scânteie steluţe, iar pe foc sunt sărmaluţe, bradul e împodobit, Moşul e din nou grăbit, dar iată că şi Crăciunul vine. Crăciun Fericit!
  41. Moșul vine ușurel, niciodată nu-l vedem, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, sănătate și bucurie pe vecie. Crăciun fericit!
  42. Un Crăciun încununat cu fericire! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada! Lumină în suflet, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun!
  43. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îți umple inima de dragoste și binecuvântare. Crăciunul să îți aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi.
  44. Crăciunul să vină şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de mai bine! Crăciun fericit!
  45. De Crăciun, îţi doresc să te bucuri de toate minunile acestei perioade și să păstrezi vie magia sărbătorilor sufletești! Crăciun fericit!
  46. Crăciunul este despre familie și reîntâlnirea cu prieteni dragi. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine.
  47. Crăciun fericit! Fie ca sărbătoarea sfântă a Crăciunului să vă deschidă inimile! Lumina sărbătorilor de iarnă pace să vă trezească și cu veselie să vă însuflețească!
  48. Crăciun fericit alături de cei dragi! Este timpul magic al visurilor împlinite! Gânduri bune să trimiți să fiți sănătoși și la pungă groși! Îți doresc un Crăciun plin de dragoste, fericire și bucurie, împreună cu cei dragi!
  49. Dragostea și familia înseamnă spiritul Crăciunului! Să nu uităm că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Crăciun fericit!
  50. Crăciun fericit! Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple inima cu pacea și binecuvântarea sa!

Foto descriptiv. Sursă foto: gura-diham.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vremea în luna ianuarie! Când vin ninsorile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: