Un puști de 19 ani din Argeș s-a lăsat alergat de poliție 4 km! Conducea beat și fără permis!

de | 29.12.2022 13:05 | Eveniment, Județean, Știri

Un tânăr de 19 ani, din Săpata, a fost depistat, în ziua de 28 decembrie, în jurul orei 20.30, de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Săpata.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire șoferului, însă conducătorul auto nu a oprit, ba chiar mai mult, s-a lăsat alergat încă 4 km.

După ce acesta a fost oprit, polițiștii au constatat că tânărul nu avea nici măcar permis de conducere. Ba mai mult, băiatul de 19 ani a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost comise și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Foto descriptiv/Foto BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România 2022! S-au împușcat în fața unui restaurant!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului | Săpata