Atenționare meteo! Cod galben în Argeș

de | 04.01.2023 11:19 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național, Știri

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică valabilă în intervalul 05 ianuarie, ora 14 – 06 ianuarie, ora 12.

Este vorba de un cod galben de intensificări ale vântului și viscol, fiind vizate mai multe județe, printre care și nordul Argeșului.

Potrivit meteorologilor, la munte vântul va avea intensificări, cu viteze de 70…90 km/h, iar în zona înaltă (la peste 1700 m), rafalele vor depăși 100…120 km/h și temporar va ninge viscolit.

METEO - Atenționare meteo! Cod galben în Argeș

Foto Meteo Romania

De asemenea, local în Transilvania vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55…70km/h.

Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Cei care iubesc zăpada primesc vești bune, având în vedere că în perioada următoare, vremea se va răci la munte, iar ninsorile își vor face apariția. Și în celelalte regiuni probabilitatea apariției precipitațiilor este ridicată.

În toate regiunile țării vor fi valori termice oscilante de la o zi la alta, în perioada 2-15 ianuarie. Însă, cu cât ne vom apropia de data de 15 ianuarie, cu atât se va înregistra o scădere semnificativă a temperaturilor. De exemplu, în Muntenia, meteorologii spun că maximele vor fi de 4-5 grade, iar vor fi între -3 și -1.

Conform ANM, probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată începând cu data de 4 a lunii ianuarie în aproape toate regiunile.

Foto Presa SM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lege promulgată! Aceste mașini vor circula cu girofar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole