Lovitură pentru șoferi! Autoritățile ar putea confisca mașinile românilor

de | 04.01.2023 12:25 | După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Vești proaste pentru șoferii din România! Un nou proiect de lege, depus la Parlament, prevede modificarea Codului Rutier.

Conform proiectului legislativ, proprietarii de mașini ar putea rămâne fără autoturisme dacă sunt prinși în timp ce circulă, deși au taloanele reținute.

Proiectul a fost depus în Parlament și ar urma să treacă prin ambele camere, iar ulterior să fie promulgat de președintele Klaus Iohannis.

Unul dintre inițiatorii proiectului de lege este deputatul Cristian Ichim.

Există un număr foarte mare de conducători auto care nu sunt conştienţi de faptul că au în mână o armă, în condiţiile în care depăşesc viteza legală admisă, iar când discutăm o viteză de peste 100 de km/h, putem vorbi despre o armă”, a transmis acesta pentru Antena 3.

Foto Arhivă IPJ Argeș

Citiți mai multe despre acest proiect de lege pe anchetaonline.ro:

Niciun weekend fără vitezomani la volan! Tânără șoferiță, prinsă de RADAR pe DN73

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole