Tragic! Un jandarm a fost găsit mort în propria casă!

de | 16.01.2023 19:18 | Eveniment, Național, Știri

Un eveniment tragic s-a petrecut astăzi, luni, 16 ianuarie, când un subofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa a fost găsit decedat în garajul casei sale, conform Digi24.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani avea gâtul tăiat.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina. Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinţei sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanţa de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti”, a transmis IPJ, potrivit sursei citate.

Au fost alocate două ambulanţe SMURB – tip B2 şi C, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei”, a precizat ISU, conform Digi24.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto urcusspreinviere.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 18 ani a ameninţat că omoară clienţii unui local! Acum este cercetat penal!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole