Un tânăr de 18 ani a ameninţat că omoară clienţii unui local! Acum este cercetat penal!

de | 16.01.2023 18:10 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr de 18 ani care a amenințat că omoară clienții unui local, este acum cercetat penal.

Mai multe de atât, printre clienții localului se numără și un poliţist aflat în afara orelor de serviciu, pe care agresorul a încercat să îl lovească cu un pahar, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârşova, conform Digi24.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că: În noaptea de 13/14.01.2023, în jurul orei 00:30, inculpatul M.M.C. aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în localul II D. F. din oraşul Hârşova, (…) şi a adresat ameninţări cu acte de violenţă persoanelor aflate în local, a spart pahare, a aruncat şi a răsturnat obiectele de mobilier, a lovit o persoană şi a afirmat că îi va omorî pe toţi cei din jur. De asemenea, s-a adresat poliţistului D. N. aflat în local, în afara orelor de program, cu referire la calitatea acestuia şi l-a ameninţat cu acte de violenţă încercând să-l lovească cu un pahar spart”, se prezintă într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, potrivit sursei citate.

Tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Aleph News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițistă atacată în timpul misiunii, de un copil de 16 ani!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: