anchetaonline.ro

Nu se mai aude nimic despre stadionul de atletism de la Pitești!

de | 16.01.2023 18:06 | Știri, Administrație, Pitești

Săptămâna trecută s-a aprobat de către guvern construirea unui stadion nou la Pitești. Acesta va fi finanțat cu fonduri de la CNI, ca Sala Polivalentă. Sperăm că nu se vor cheltui bani ca la balamuc de la bugetul local, așa cum s-a întâmplat în cazul Polivalentei…

Consilierii liberali atrag atenția că municipalitatea s-a angajat nu doar să demoleze pista de atletism, odată cu vechiul stadion, ci să facă o pistă nouă, pentru că, în mod normal, avem nu doar iubitori de fotbal la Pitești.

„Asta a fost prioritatea Executivului piteștean: un stadion de dimensiuni mici din punctul meu de vedere, de numai 15.000 de locuri, dar care va costa 100 de milioane de euro. Banii vor veni de la CNI, iar acest organism, dacă nu ne dădea nouă banii să facem stadionul, acești bani ar fi mers către un alt oraș care ar fi făcut tot stadion. Ciudat e că sunt unii care spun în mediul public că nu s-ar fi votat în unanimitate HCL-ul cu privire la construirea stadionului. Le împrospătez eu memoria și le spun că am fost câțiva care am fi vrut ca stadionul să aibă și pistă de atletism, pentru ca de investiție să se poată bucura practicanții mai multor sporturi și ni s-a promis că se va face un stadion dedicat pentru atletism de aproximativ 1000 de locuri. Să îl vedem!”, a transmis consilierul local Răzvan Șerbănoiu.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges | Primăria Pitești