USR a lansat site-ul bodedemisia.ro. ”Românii pot, cu doar două clickuri, să îi trimită un mesaj și să îi ceară demisia”

de | 16.01.2023 18:39 | Știri, După subiect, Național, Pitești, Politic

Uniunea Salvați România a lansat, astăzi, site-ul bodedemisia.ro și cere președintelui Klaus Iohannis să își ”precizeze de urgență poziția față de menținerea într-o funcție publică de nivel înalt a unui plagiator dovedit”.

”Nici președintele Iohannis nu au avut nicio reacție pe subiect”

”USR a lansat astăzi site-ul https://bodedemisia.ro. Românii care vor să-l vadă pe Bode plecat de la Minister pot, cu doar două clickuri, să îi trimită un mesaj și să îi ceară demisia. Au trecut 5 zile de când Universitatea ”Babeș-Bolyai” a spus că ministrul Lucian Bode a furat la doctorat. Ministrul Bode este încă în funcție. Nici premierul Ciucă, nici președintele Iohannis nu au avut nicio reacție pe subiect. Un plagiator, aranjor de joburi la stat și licitații trucate, care nu a reformat deloc Poliția Română, așa cum promitea, și șef de serviciu secret cu apucături de poliție politică nu are voie să mai conducă un minister. Sau să reprezinte România pe plan extern la negocierile despre Schengen”, se arată în comunicatul de presă transmis de USR.

”USR îi cere președintelui Klaus Iohannis să își precizeze de urgență poziția față de menținerea într-o funcție publică de nivel înalt a unui plagiator dovedit dincolo de orice dubiu. Atâta vreme cât tace, Klaus Iohannis este complice direct și împarte responsabilitatea pentru rușinea pe care Bode o cauzează aceste țări”, a precizat Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR.

Sursă foto: digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Senatorul USR de Argeș, Narcis Mircescu: ”Solicităm investiții vitale pentru județul nostru”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş