Polițistă atacată în timpul misiunii, de un copil de 16 ani!

de | 16.01.2023 16:50 | Știri, Eveniment, Județean

Un eveniment șocant a avut loc pe data de 13 ianuarie, când un cetățean a sunat de urgență la 112 și a informat că un bărbat, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a devenit deosebit de recalcitrant, potrivit Antena 3 CNN.

Evenimentul a avut loc într-o zonă foarte cunoscută din orașul Onești.

La fața locului s-au deplasat agenții care l-au imobilizat pe bărbat. Acesta era alături de mai multe persoane de etnie romă.

Bărbatul a fost încătușat și băgat în mașina de poliție. În acel moment a acționat fiul acestuia, în vârstă de doar 16 ani, care a atacat-o pe polițistă.

Femeia a fost lovită cu piciorul în față și are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Copilul a ajuns în fața magistraților de la Judecătoria Onești cu propunere de arestare preventivă, însă, băiatul s-a ales doar cu arest la domiciliu, potrivit sursei citate.

Procurorii au făcut contestație la decizie urmând ca aceasta să se judece la Tribunalul Bacău.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Shtiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gest șocant! O elevă a unui liceu din Pitești a încercat să se sinucidă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: