Un bărbat a fost închis după ce a spânzurat doi câini!

de | 19.01.2023 21:16 | Eveniment, Național, Știri

Un bărbat din comuna Ilba, județul Maramureș, care a ucis cu sânge rece doi câini, a fost reținut pentru 24 de ore.

Cei care au sesizat poliția au fost chiar localnicii. Evenimentul a avut loc în luna noiembrie, iar acum, la aproape două luni distanță, bărbatul de 49 de ani a fost reținut și urmează să răspundă penal pentru faptele sale, anunță Agerpres, conform Digi24.

Localnicii și-au găsit animalele spânzurate, la diferență de două zile.

Cauza a fost preluată de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Maramureş care, în colaborare cu cei ai Postului de Poliţie Cicârlău au documentat întreaga activitate infracţională a unui bărbat de 49 de ani din Ilba, referitor la încălcarea legii privind Protecţia Animalelor. Având în vedere activităţile de cercetare penală efectuate în dosarul penal, s-a stabilit faptul că bărbatul, la data de 22 noiembrie 2022, a ucis cu intenţie, fără drept şi prin spânzurare două exemplare canine, pe terenul menţionat anterior, iar pe unul dintre acestea l-ar fi aruncat pe calea ferată”, a spus Ionela Cozma, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Maramureș. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut 24 de ore pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. „Se efectuează în continuare cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, a transmis IPJ Maramureș, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv.

Sursa Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Patru bărbați din Ștefănești – prinși după mai multe furturi din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole