(VIDEO) Acțiuni pe străzile din Argeș! Șoferii au fost opriți de polițiști

de | 26.01.2023 19:20 | Costești, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

(VIDEO) Acțiuni pe străzile din Argeș! Șoferii au fost opriți de polițiști

Joi, 26 ianuarie, polițiștii rutieri din Costești au desfășurat o acțiune cu scopul combaterii principalelor cauze care duc la producerea accidentelor rutiere.

Oamenii legii nu s-au axat pe aplicarea sancțiunilor contravenționale, ci pe latura preventivă, explicând șoferilor că viteza excesivă și neadaptată la condițiile de drum sau de trafic, precum și nerespectarea distanței de siguranță între vehicule și diverse preocupări în timpul condusului, pot amplifica gravitatea accidentelor de circulație.

Conducătorii auto au primit îndemnul de a respecta legislația rutieră, precum și pliante în care sunt explicate pe larg concluziile studiilor efectuate în domeniu, alături de îndemnul de a transmite informația în rândul rudelor și cunoscuților.

Conduceți responsabil pentru ca toți să ajungem cu bine la destinație!”, adaugă reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșeni prinși cu permise false! Niciunul nu era șofer

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole