UDMR va mai fi la guvernare? Alina Gorghiu: ”Ar fi o aventură pentru PNL să nu respecte protocolul”

de | 30.01.2023 19:23 | Știri, După subiect, Național, Politic

Referitor la posibilitatea ca UDMR să nu mai fie luată în calcul la guvernare senatoarea liberală, Alina Gorghiu, a explicat la postul de televiziune Digi24, că ar fi o aventură pentru PNL să nu respecte protocolul, arată cei de la bugetul.ro.

”Şase ore am stat aseară la discuţii cu preşedinţii de filiale şi cu conducerea partidului, astăzi încă câteva ore, iar subiectul acesta a fost unanim agreat de toată lumea – rocada la guvernare se va produce. Protocolul este cel pe care îl ştiţi şi, până la o discuţie în coaliţie, noi mergem cu acest protocol, îl respectăm. Nu s-a pus nici măcar o secundă problema să plece cineva, să vină altcineva. Ar fi o aventură pentru PNL să nu respecte protocolul. Gândiţi-vă că au mai fost alţii care nu s-au ţinut de cuvânt şi au ieşit de la guvernare, USR, iar acum USR este în situaţia în care e că nu mai reuşeşte să depăşească 10% din cauza unor greşeli de strategie”, a explicat Alina Gorghiu, întrebată luni la Digi 24 dacă există posibilitatea ca UDMR să nu mai fie luată în calcul la guvernare, în luna mai când va fi rotaţia premierilor, potrivit sursei citate.

Foto arhivă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Antisemitismul, xenofobia și rasismul sunt în continuare pericole de actualitate!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole