FC Argeș Basketball a susținut primul antrenament oficial la Pitești Arena!

de | 17.02.2023 13:14 | Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

 

Vulturii de la FC Argeș Basketbal, una dintre cele mai titrate echipe de sport din județ, a început un nou capitol, joi, 17 februarie. Aceștia au susținut primul lor antrenament la Pitești Arena.

 

Fc Argeș baschet

 

Reamintim faptul că FC Argeș Basketbal a fost campioană națională în 2000, medaliată cu argint în 2007 și câștigătoare în 2012 a Cupei și SuperCupei României.

 

Fc Argeș baschet

 

Echipa a primit cadou din partea edilului Cristian Gentea: o cameră profesionistă pentru înregistrarea antrenamentelor.

 

Baschetbaliștii au fost primiți cu brațele deschise, iar alături de ei a fost și Lucrețiu Tudor. Administratorul public al Piteștiului le-a urat bun venit în casă nouă, oferindu-le și un cadou din partea primarului Cristian Gentea: o cameră profesionistă pentru înregistrarea antrenamentelor și pentru perfecționarea sportivilor.

 

Sala Polivalentă „Pitești Arena” oferă condiții excepționale pentru campionii noștri! ”, precizează reprezentanții Primăriei Pitești.

 

Foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | FC Argeș Basketball | Pitești | Pitești Arena

Ultimele articole