Pitești: Șofer de microbuz, prins fără licență de traseu!

de | 17.02.2023 17:26 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Pitești: Șofer de microbuz, prins fără licență de traseu!

Un bărbat de 57 de ani, din Pitești, care efectua transport de persoane cu un microbuz, în municipiul Pitești, a fost depistat de polițiștii rutieri în timp ce își efectua activitatea, deși nu deține licență de traseu.

În urma faptei sale, șoferul s-a ales cu o amendă usturătoare de 9.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au dispus suspendarea utilizării microbuzului prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Amenzi de peste 30.000 de lei date de polițiștii rutieri

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat acțiunie în vederea prevenirii cauzelor care duc la producerea evenimentelor rutiere și au depistat șoferii care se deplasează cu viteză excesivă, dar și a celor care efectuează transport public de marfă și persoane și nu respectă normele legale în domeniu.

Agenții au aplicat, în ultimele 24 de ore, 199 amenzi, în valoare totală de 30.645 de lei. Totodată, au reținut 6 permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Poliția Argeș, despre hoții de lemne de la Dragoslavele

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole