Prefectul de Argeș, Radu Perianu: ”Mă bucur că am găsit aici o echipă profesionistă”

de | 02.04.2023 14:47 | Administrație, Județean, Național, Știri

Prefectul de Argeș, Radu Perianu, a transmis astăzi, de Ziua Instituției Prefectului, un mesaj în care precizează că a descoperit în cadrul instituției o echipă profesionistă. Totodată, Radu Perianu, spune că principalul atribut al Instituției Prefectului este de a face controlul de legalitate, iar asta înseamnă și ”decizii care nu vor fi mereu pe placul tuturor”.

”Le doresc colegilor mei din Prefectura Argeș să fie sănătoși, să aibă spor în toate și să găsească mereu cele mai bune soluții pentru problemele care apar!

Lucrez alături de ei de peste un an și mă bucur că am găsit aici o echipă profesionistă. Misiunea lor nu este deloc ușoară, principalul atribut al Instituției Prefectului este de a face controlul de legalitate. Asta înseamnă și decizii care nu vor fi mereu pe placul tuturor.

Mult succes în activitate le urez și colaboratorilor noștri! La mulți ani!”, a transmis Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș, pe pagina de Facebook a instituției.

Foto descriptiv. Sursa foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă: ”Comunitățile ale căror autorități colaborează fără sincope sunt cele care se dezvoltă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instituția Prefectului Argeș | Radu Perianu