Al doilea McDonald’s din Pitești. Oprirea interzisă pe partea drepată a străzii de acces spre magazinul Dedeman

de | 03.04.2023 15:38 | Județean, Pitești, Știri

Indicatorul ”Oprirea interzisă” va fi montat pe partea drepată a străzii de acces spre magazinul Dedeman, dinspre sensul giratoriu în zona în care va fi construit al doilea McDonald’s din Pitești. Această decizie a fost avizată în cadrul Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale.

Potrivit informării publicate de administrația locală cei din Comisia de sistematizare a circulației rutiere și pietonale au analizat adresa celor de la Dedeman care au solicitat precizări cu privire la eventualele modificări în profil transversal pe strada de acces de la sensul giratoriu de pe b-dul Nicolae Bălcescu către magazinul Profi. ”Potrivit certificatului de urbanism nr. 1418/19.12.2022, (în care nu s-a cerut avizul comisiei de circulație) pe terenul din str. Nicolae Bălcescu nr. 158 va fi contsruit un Restaurant McDonald cu parcarea aferentă. Având în vedere situațiile cu care se confruntă Poliția la Restaurantul McDonald de la Gară, respectiv cozi de autovehicule care blochează benzile de circulație atât pe bulevardul Republicii cât și pe str. Frații Golești trebuie identificate soluții de trafic care să preîntâmpine acestă situație. Se vor monta indicatoare cu semnificația ”Oprirea interzisă” pe partea drepată a străzii de acces spre magazinul Dedeman, dinspre sensul giratoriu”, se arată în informarea administrației locale.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Violonista Ioana Cristina Goicea revine la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole