Pe 2 mai. Doi tineri vor petrece o zi cu primarul Piteștiului!

de | 28.04.2023 16:36 | Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

Pe data de 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului, doi tineri din Pitești vor avea ocazia să petreacă o zi întreagă cu primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Tinerii, selectați în prealabil de Fundația Județeană pentru Tineret Argeș, vor participa, în data de 2 mai, la toate întâlnirile și activitățile pe care primarul Piteștiului le are planificate pentru ziua respectivă, astfel încât ei să poată cunoaște îndeaproape rolul și provocările pe care le presupune statutul de ales public.

Administrația locală din Pitești anunță că Fundația Județeană pentru Tineret Argeș organizează evenimentul ”Reprezentant pentru o zi”, în data de 2 mai 2023, de Ziua Națională a Tineretului, acesta fiind derulat în peste 15 județe din România, cu sprijinul Fundației Naționale pentru Tineret (FNT) și al Fundațiilor Județene pentru Tineret membre FNT. Conceput pentru tinerii din comunitate, proiectul „Reprezentant pentru o zi” le oferă acestora posibilitatea să cunoască în detaliu activitatea unei autorități publice, vizând în același timp apropierea autorităților publice de tineri. ”Pe baza apelului public lansat de către organizatori, candidaturile tinerilor interesați sunt selectate de către Fundația Județeană pentru Tineret Argeș, ținând cont de creativitatea și unicitatea lor, dar și de implicarea candidaților în comunitate. Cei doi tineri selectați vor participa, în data de 2 mai, la toate întâlnirile și activitățile pe care Primarul Municipiului Pitești le are planificate pentru ziua respectivă, astfel încât ei să poată cunoaște îndeaproape rolul și provocările pe care le presupune statutul de ales public”, arată administrația locală în comunicatul transmis.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bucuria copiilor. Din 5 mai, ”Dino Park” revine în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești