Bucuria copiilor. Din 5 mai, ”Dino Park” revine în Pitești!

de | 28.04.2023 14:07 | Știri, Lifestyle, Pitești

Administrația locală din Pitești vine cu o veste bună pentru cei mai mici cetățeni. La începutul lunii mai a acestui an, ”Dino Park’’ revine în Parcul ”Lunca Argeșului” din Pitești, aducând cu sine o expoziție captivantă de dinozauri animați, prin intermediul căreia veți putea explora istoria îndepărtată a planetei noastre!

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

”Atât copiii, cât și adulții vor putea observa și interacționa cu zeci de exponate noi a numeroase specii de dinozauri animați, creați de echipe de paleontologi pasionați și tehnicieni pricepuți de pe două continente – Asia și Europa. Acești animatronici respiră, se mișcă, emit sunete realiste și chiar execută comenzi, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea unei interacțiuni apropiate de realitate cu animalele preistorice. Expoziția științifică și educațională ”Dino Park” va fi disponibilă pentru vizitare timp de o lună, oferind o experiență unică tuturor celor dornici de aventură, cunoaștere și distracție în aer liber!”, anunță administrația locală în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Națională a Tineretului. Primăria Pitești deschide cel mai mare loc de joacă în Lunca Argeșului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole