anchetaonline.ro

Tinerii care au făcut „liniuțe” în Pitești- REȚINUȚI! 3 oameni au fost răniți în urma inconștienței lor

de | 28.04.2023 14:07 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Tinerii care au făcut „liniuțe” în Pitești- REȚINUȚI! 3 oameni au fost răniți în urma inconștienței lor

Tinerii care au provocat un accident rutier pe strada Nicolae Dobrin, din Pitești, în noaptea de 21 aprilie, după ce au făcut „liniuțe”, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Măsura reținerii a fost luată joi, 27 aprilie. Astăzi, cei doi tineri, de 23 de ani, din
Morărești, respectiv 22 de ani, din județul Teleorman, vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Amintim că în urma cursei ilegale, trei persoane au fost rănite. Cercetările au arătat că șoferii teribiliști au pornit din același punct și au accelerat puternic, după semnalul efectuat de unul dintre aceștia cu claxonul autoturismului.

În urma vitezei excesive, conducătorul auto de 23 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a provocat un accident rutier, avariind alte două autoturisme din trafic și vătămând corporal trei persoane.

Celor doi conducători auto, care au participat la întrecerea de autoturisme neautorizată, le-au fost reținute dovada înlocuitoare, respectiv permisul de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație”, transmite IPJ Argeș.

Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Teribilism la volan! Au făcut „liniuțe” și au provocat un accident grav

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș