Argeșean reținut! Scene de exhibiționism în fața unor minore, pe o stradă din Pitești

de | 28.04.2023 13:37 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Argeșean reținut! Scene de exhibiționism în fața unor minore, pe o stradă din Pitești

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Băbana a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, fiind cercetat pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit cercetărilor, argeșeanul a comis mai multe acte de exhibiționism, în decursul ultimelor luni. Mai exact, în luna ianuarie a săvârșit această faptă în fața unei tinere, care mergea pe o stradă din Pitești.

Acum două zile, pe 26 aprilie, omul a comis-o din nou. De această dată, individul și-a ales drept victime mai multe fete minore, tot în municipiul Pitești, care au fost supuse acestor scene.

Din fericire, copilele și-au anunțat părinții, care au făcut sesizarea la autorități.

Miercuri, 27 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, potrivit reprezentanților IPJ Argeș.

Foto descriptiv Sportul Salajean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Impact între două mașini! O fetiță a fost transportată la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana | IPJ Argeș