Piața Primăriei. Peste 30 de autoturisme de colecție au încântat piteștenii

de | 29.04.2023 14:15 | Administrație, Lifestyle, Pitești, Știri

Piața Primăriei din Pitești a găzduit astăzi o expoziție inedită – ”Retroparada Primăverii” 2023, eveniment organizat de către Retromobil Club România. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a fost să vadă mașinile de colecție.

Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti

Piteștenii au avut prilejul să admire peste 30 de autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ’90, aflate în colecția membrilor filialei RCR din județul Argeș. Retroparada Primăverii a fost un eveniment cu o tradiție de 25 de ani, care, prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor Retromobil Club România, a reprezentat o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol. ”Expoziția a avut, la fiecare ediție, o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații, deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecție au trezit curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață”, arată reprezentanții administrației locale în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Grădina Zoologică Pitești este deschisă de 1 Mai!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole