Managerul ,,Lexford Castel”, Cătălin Gherzan vine cu vești noi

de | 09.05.2023 11:30 | Cultură, Județean, Lifestyle, Știri

Prin educație, deschidem noi orizonturi!”

catalin gherzan

Cătălin Gherzan, manager Lexford Castel anunță că de anul școlar viitor se va aplica și în școlile Lexford, un program special în limba engleză, în urma căruia vor fi acordate, la final, diplome de absolvire pe fiecare nivel școlar.

Diplomele vor fi similare celor primite de elevii din Marea Britanie.

WhatsApp Image 2023 05 09 at 10.46.34 - Managerul ,,Lexford Castel”, Cătălin Gherzan vine cu vești noiWhatsApp Image 2023 05 09 at 10.46.35 - Managerul ,,Lexford Castel”, Cătălin Gherzan vine cu vești noi

În urma discuțiilor cu partenerii noștri din Anglia, International Well Rounded School, de anul școlar viitor vom aplica și în școlile Lexford, programul educației în limba engleză, program ce se va finaliza cu  primirea diplomei de absolvire pe fiecare nivel școlar.

 

Diplomele reprezintă confirmarea faptului că elevul a absolvit cursuri în sistem britanic, fiind similare celor primite de elevii din Marea Britanie.

 

Joi, 11 mai, la ora 13.30, în Club Hush, va avea loc întâlnirea cu reprezentanții International Well Rounded School, care vă vor da mai multe detalii”, precizează Cătălin Gherzan.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan. Managerul care a transformat Lexford Castel într-un standard în materie de educație privată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan | Marea Britanie