Pitești. Cerșetoare amendate de polițiștii locali

de | 11.05.2023 09:17 | Eveniment, Județean, Pitești, Știri

  • Cerșetoare amendate la Pitești!

Politistii locali din cadrul Biroului Ordine Publică, au desfășurat în data de 10 mai, o acțiune în zona centrală a Piteștiului, privind depistarea si sanctionarea persoanelor care practica cersetoria, apeleland la mila cetatenilor.

cerșetoare Pitești

Au fost depistate 4 femei, M.S.A. 20 din Ștefanesti, insotita de doi copii minori de 3 si 5 ani, M.S.E.de 19 ani din Merisani, F.P.C/ de 26 de ani din comuna Dragoslavele, P.I.R. de 26 ani din Crangurile judetul Dambovita.

Acestea au fost sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse intre 100 si 200 de lei, totodata fiind sesizati si Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, fiind vorba si de minori.

cerșetoare Piteșticerșetoare Pitești

Pe această cale facem apel catre cetatenii orasului nostru sa nu mai incurajeze aceste practici prin a le oferi bani si alte bunuri materiale si in acest fel reusim sa diminuam acest adevarat „ flagel”.  În alta ordine de idei, studiile arata ca, de cele mai multe ori, banii castigaţi de cersetori nu sunt utilizati de cei care apeleaza la mila cetăţenilor sau de familiile acestora, ci de alte persoane, care coordoneaza si profita de pe urma retelelor de cersetori”, transmit polițiștii locali.

Totodată aflăm că de la începutul anului și până în prezent au fost aplicate 218 amenzi pentru cerșetorie.

Foto: Poliția Locală Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Urs alungat de autorități în Budeasa Mică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești