MLC RESIDENCE – BRADU oferă facilități de înaltă tehnologie și stil de viață ridicat

de | 09.06.2023 11:25 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

Sunteți în căutarea unei locuințe de vis? MLC RESIDENCE – BRADU este soluția!

Înconjurați-vă cu energie pozitivă, facilități de înaltă tehnologie și stil de viață ridicat. Răsfățați-vă cu facilități extraordinare, relaxați-vă în spații sociale atrăgătoare.

Propunerea MLC RESIDENCE este o vilă în centrul comunei Bradu, chiar lângă Primărie, cu suprafaţa de 120 mp şi teren de aproximativ 400 mp la un preţ promoţional de 119.000 euro (TVA inclus).

Imobilul se vinde la cheie, cu finisaje de calitate superioară, branşamente individuale şi împrejmuire. Fiecare casă este compusă din 4 camere spaţioase (living + 3 dormitoare ), 2 băi şi zonă de bucătărie.

casa MLC RESIDENCE Bradu

Pentru că siguranţa şi confortul viitorilor locatari sunt cele mai importante, MLC Residence a ales să folosească doar materiale de cea mai bună calitate, conform normativelor în vigoare: structură de rezistenţă executată cu betoane de calitate de la Hidro Argeşcărămidă portanta Porotherm Robust, placare exterioară cu polistiren de 10 cm Austrotherm, vopsea decorativă, tabla Bilka Ral 8019, tâmplărie stejar auriu, încălzire în pardoseală, şape, tencuială mecanizată, placări ceramice de calitate etc.

Complexul rezidențial MLC RESIDENCE-BRADU este amplasat într-o zonă cu acces rapid la artere rutiere importate, mijloacele de trasport în comun și cu numeroase facilități în apropiere: școli, grădinițe, magazine. Prin modul în care este poziționat proiectul, veți putea avea parte de intimitate, dar și de avantajul de a ajunge în mai puțin de 10 minute până în centrul oraşului.

casa MLC RESIDENCE Bradu

MISIUNEA COMPANIEI MLC RESIDENCE

– Calitate
– Rapiditate
– Seriozitate
– Siguranță

VIZIUNEA COMPANIEI MLC

– Crearea unei clientele fidele
– Creșterea permanentă a calitații serviciilor
– Parteneriate de succes
– Încredere

VALORILE COMPANIEI MLC

– Creativitate și imaginație
– Îmbunatatirea continuă
– Curaj pentru noi provocări

SIGURANTA 

Siguranța este principala și cea mai importantă parte din acest domeniu fără de care dezvoltarea nu ar exista.

PROMPTITUDINE, DURABILITATE si INTEGRITATE

Putem spune că munca depusă este clar vizibilă și lăudabilă, lucru ce oferă integritate și onestitate în acest domeniu.

casa MLC RESIDENCE Bradu
Mai multe detalii, puteți afla la tel: 0752.060.7340723.621.665 sau la locaţia complexului rezidenţial, Bradu-Primărie, strada Principală 378.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu