Teribilism la volan: Tânăr din Pitești, surprins de radar cu viteza de 115 km/h în oraș

de | 20.06.2023 17:04 | Eveniment, Județean, Știri

În cursul zilei de ieri, 19 iunie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat acțiunile pentru depistarea și sancționarea în situații de conducere agresivă, precum și a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum ar fi conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

Activitățile au fost desfășurate atât pe raza municipiului Pitești, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

În urma acestora, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.120 de lei, au reținut 4 permise de conducere (din care 3 pentru viteză excesivă) și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Printre cei care au apăsat prea tare pedala de accelerație, într-o zonă în care limita legală era de 50 de km/h, se află și un tânăr de 22 de ani, din Pitești.

El a fost prins în timp ce conducea cu viteză excesivă pe str. Calea Craiovei din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 115 km/h.

În urma faptei sale, tânărul s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar și cu amendă în valoare de 1.305 lei.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu victimă, în Mioveni! O fata de 12 ani a fost lovită

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calea Craiovei | Mioveni | Pitești