Actrița Ada Dumitru, oprită în trafic de polițiștii bulgari! „Am rămas mută. Care erau șansele să se întâmple asta?”

de | 07.07.2023 15:42 | Eveniment, Național, Știri

Cunoscută actriță Ada Dumitru a plecat într-o scurtă vacanță cu un prieten în Bulgaria, acolo unde a avut parte de o experiență ce a lăsat-o șocată.

Ada Dumitru a fost oprită în trafic de polițiștii bulgari, în timp ce se deplasa, alături de un bun prieten, pe o motocicletă Harley Davidson.

La spatele motorului cei doi aveau prins și un ghiozdan cu toate actele și banii.

În timpul deplasării, ghiozdanul a căzut, pierzând astfel tot.

Ce a urmat, este incredibil! Ada Dumitru a povestit totul pe contul personal Facebook.

Cum mergeam liniștiți, ne oprește poliția. Nu aveam cască, ne-am gândit toți că primesc amendă. Cum oprim, ne zâmbește călduros (n.r. – polițistul) și ne spune să așteptăm puțin că îmi vine ghiozdanul acum. Am rămas mută.

Ce s-a întâmplat: ghiozdanul a căzut de pe motor, tovarășul meu nu l-a simțit, dar FIX în secunda aia era o mașină în spatele lui care a văzut momentul. A oprit, mi-au luat ghiozdanul și șoferul era PRIETEN cu polițistul care urma să ne oprească, avea numărul lui personal, l-a sunat și i-a zis să ne tragă pe dreapta, să ne poată da ghiozdanul.

Care erau șansele să se întâmple asta? Iubesc oamenii. Îi iubesc din tot sufletul meu!”, a povestit Ada Dumitru.

Ada Dumitru are 27 de ani și este actriță în cadrul  Teatrului „Alexandru Davila”, din Pitești. Tânăra și-a început cariera încă de la 14 ani, iar în prezent, este de apreciată în lumea teatrului și a filmului.

Tânăra actriță provine dintr-o familie de artiști. Mama ei este Este actriţa Iulia Dumitru, iar tatăl vitreg, îndrăgitul Constantin Cotimanis.

Totodată, Ada Dumitru a participat și la ediția din 2023 a show-ului „Survivor România”, potrivit gandul.ro.

 

Sursa Foto gandul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ȘTEFĂNEȘTI. Elevii și tinerii merituoși vor fi premiați într-un cadru festiv!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ada Dumitru | Bulgaria | Constantin Cotimanis