A ajuns cu mașina în apa râului Argeș! Șoferul transportat la un spital din capitală!

de | 13.06.2022 09:07 | Știri, Eveniment, Național

  • A ajuns cu mașina în apă!

 

Un accident teribil a avut loc ieri, 12 iunie, în zona barajului Mihăilești, acolo unde un șofer a plonjat cu mașina în apa râului Argeș.

Potrivit ISU Giurgiu la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Garzii de Interventie Mihăilești, un echipaj de scafandri o unitate TIM de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, și o ambulanță SAJ.

Șoferul a avut noroc, acesta a fost scos din apă de câțiva oameni care au văzut întreaga scenă. Ulterior acesta a fost transportat la un spital din capitală.

Totodată, la fața locului au fost prezenți și oamenii legii.

 

Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a plonjat în lacul de acumulare Mihăilești, pe sensul de mers către Mihăilești. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Bragadiru pentru efectuarea activităților din competență”, a precizat IPJ Ilfov.

 

Aceștia au mai transmis faptul că a fost deschis un dosar penal.și că se efectuează cercetări „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

În ceea ce privește autoturismul, acesta a fost ancorat cu o chingă de către cei aflați la fața locului, lucru care a făcut ca mașina să nu se scufunde în apă.

 

Autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de Sistemul de Gospodărire a Apelor Giurgiu”, au anunțat reprezentanții ISU Giurgiu.

 

Foto: ziare.com

 

 


cropped favicon - A ajuns cu mașina în apa râului Argeș! Șoferul transportat la un spital din capitală!Ziarul Ancheta Online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Barajul Mihăilești | IPJ Ilfov | ISU | ISU Giurgiu | râul Argeș

Ultimele articole