A apărut o nouă plajă în România! Este situată la 3 ore de Pitești

de | 24.05.2022 08:13 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Veste bună pentru iubitorii de soare, distracție și totodată relaxare! În România a fost deschisă o nouă plajă, situată la doar o oră distanță față de București și la aproximativ de 3 ore de Pitești.

Este vorba de Plaja Mare din Călărași, iar inaugurarea a avut loc vineri, 20 mai. Operatorul care activează pe Brațul Borcea, Samskara Beach, a postat pe pagina de socializare Facebook mai multe fotografii în care se pot vedea apa și priveliștea din zona respectivă.

plaja-calarasi (1)

Potrivit Spy News, Plaja Mare din Călărași a fost amenajată ca oricare altă plajă de pe litoral. Cei care doresc să se cazeze în zona respectivă o pot face doar la căsuțele de lemn.

Aproape de București, dar departe de aglomerație și haos!!! Doar 115 km te despart de un mic “PARADIS”! Căsuțele și colibele dintre pădure și plajă îți oferă un puternic sentiment de libertate. Aici găsești liniște, muzică bună, plajă, plimbări cu barca, mâncare tradițională românească, grătar și multe alte surprize. Samskara Beach a creat ambientul perfect pentru meditație, yoga, mindfulness și alte practici spirituale”, a anunțat operatorul Samskara Beach, odată cu deschiderea oficială a plajei.

Cei care doresc să se bucure de relaxarea și liniștea oferite de Samskara Beach, pot ajunge pe Plaja Mare din Constanța, iar de acolo pot merge cu atamaranul care traversează de pe un braț pe altul în câteva minute.

plaja-calarasi (2)

 

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vi se amână ratele! Bani mai mulți pentru pensionari și bugetari

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brațul Borcea | București | Călărași | Pitești