METEO: Se schimbă vremea! Unde vin furtunile

de | 24.05.2022 09:35 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Vremea se schimbă în următoarele zile, iar ploile își vor face simțită prezența. Schimbările vor fi mai întâi în nordul, estul și centrul țării, iar marți, în a doua parte a zilei, vestul și sudul țării vor fi cuprinse de ploi.

Deși vremea va fi caldă, marți, vor fi înnorări temporare în jumătatea de nord-est a țării, iar local va ploua. În vest, sud și centrul țării vor fi averse torenţiale, descărcări electrice şi izolat vijelii şi grindină. Cantitatea de apă va fi însemnată.

De asemenea, intensificările vântului vor fi prezente în zona montană înaltă, dar și în estul țării. Potrivit ANM, temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 19 grade Celsius pe litoral şi 29 grade Celsius în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 7 şi 16 grade Celsius.

ANM anunță că temperaturile vor fi oscilante până la finalul săptămânii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Meteo! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole