anchetaonline.ro

A condus beat, fără permis și cu autovehiculul neînmatriculat!

de | 08.08.2022 15:44 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 54 de ani, din Boteni, care conducea, sub influența alcoolului, un moped pe raza localității de domiciliu.
După testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că avea valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu toate astea, bărbatul exclus total transportul la un spiatl pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, lucrurile nu se opresc aici. Se pare că pe lângă consumul de alcool, bărbatul nu deținea nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal conform art. 334, 335 și 337 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

Foto descrpitiv

Sursa stiri Cugir

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) 5 incendii în acest weekend în Argeș! Au ars peste 8 hectare de teren!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung