Șoferiță beată la volan, prinsă pe străzile din Pitești

de | 08.08.2022 16:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

O piteșteancă de 42 de ani, care s-a „distrat” mai mult decât trebuia, în acest weekend, a fost prinsă de polițiști, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferița a fost oprită pe strada Nicolae Labiș din Pitești pentru un control de rutină. Totodată, oamenii legii au verificat-o cu aparatul etilotest, reieșind că aceasta consumase alcool, aparatul indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia a ajuns la spital pentru a i se recolta probele biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma distracției din weekend, piteșteanca s-a ales cu dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat.

Nu este singura persoană care a fost prinsă sub influența alcoolului la volan în weekendul care tocmai s-a încheiat. Un șofer de 46 de ani, din Bradu, care se deplasa pe DJ 659, a fost și el prins „pe picior greșit”. La fel ca șoferița, bărbatul a ajuns la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, iar în urma verificării, a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal.

Un alt bărbat, din Boteni, a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce conducea un moped, beat fiind. Mai mult, acesta nu avea permis de conducere pentru pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înregistrat sau înmatriculat.

Foto  descriptiv BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A condus beat, fără permis și cu autovehiculul neînmatriculat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole